duminică, 18 mai 2008

feminin


Baiatul mami sau fata tati nu sunt expresii intamplatoare. In acelasi timp, impactul pe care il are asupra unui individ situatia de a creste fara parintele se sex opus este mult mai mare decat daca ar creste fara cel de acelasi sex. De mici (de la homosocialitate), fetele vad in tata persoana cea mai frumosa si desteapta si el devine un punct de referinta. Din acest motiv, ele vor aprecia cel mai mult la baieti, calitatiile ce s-au evidentiat cel mai puternic la tata. El va trebui sa fie mai inteligent ca ele, sa inspire siguranta, protectie, sa fie prezentabil, stabil, capabil sa conduca sau sa aiba un cuvant decisiv. Restul calitatilor vor trage balanta in sus sau in jos de la tiparul stabilit anterior. Acelasi lucru se poate spune si despre baieti. Ei vor cauta fata care sa fie responsabila, atenta, sa fie capabila sa-i ingrijeasca, sa-i certe, sa-i alinte, sa-i iubeasca aprins, asa cum numai dragostea de mama este. Deci daca vrem sa luam in considerare vorba: "Daca vrei sa vezi cum o sa fie fata, uita-te la mica-sa!", ar trebui sa spunem si ca "Daca vrei sa vezi la ce se va astepta fata de la tine, uita-te la taica-so!".

Aveam o discutie cu o gagica zilele trecute si i-am dat dreptate: toti barbatii sunt misogini (exceptia confirma regula) si mai ales la varsta asta nu urmaresc decat sa cucereasca (sentimental, dar mai degraba sexual) cat mai multe fete. Si in legatura cu asta, am ajuns la o concluzie: Cel mai greu este sa convingi o fata sa intre cu tine in pat daca esti al doilea partener sexual pentru ea. In ce sens? Daca esti primul, cu putina tandrete, romantism, rabdare, cu incercarea de a o face sa aiba incedere in tine si, ma rog, cu cateva smecherii in functie de fiecare baiat, reusesti sa o faci sa se culce cu tine, mai mult, chiar o sa ai un impact major avand in vedere ca esti primul. Daca esti al treilea, al patrulea, fata deja shtie ce vrea, stie ce are de facut, si daca reusesti s-o faci sa te placa putin sau o prinzi intr-o pasa "buna" nu ar trebui sa ai probleme. Insa daca esti al doilea, vei plati pentru toate greselile primului; iti va spune ca inca se mai gandeste la el, ca sunt o serie de chestii pe care nu le poate face cu tine si cu el putea, o sa fie reticienta in toate domeniile in care cel de inaintea ta nu a stiut sa se comporte (sau a fost deficitar) si vei ajunge la o partida total nesatisfacatoate, plina de stres pana intr-un final.

Asa ca, atentie la alegeri! :)) Take care!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Din pacate ai mare dreptate..iar in ceea ce priveste ultima parte.. eu am trecut recent prin asa ceva si e cum nu se poate mai adevarat,e un subiect important,te felicit si ma bucur ca l-ai abordat!

Anonim spunea...

in cazul blogger-ilor, daca iti insirui viatza de zi cu zi pe blog, e total neinteresant ba chiar ma mult, penibil...regula nu se aplica in cazul tau ;)

Anonim spunea...

tine-o tot asa :)

Anonim spunea...

in legatura cu statistica asta despre partenerii unei femei... partea cu cel de-al doilea e adevarata si nu prea, din moment ce eu am demontat-o practic. nu stiu cum sa interpretez. poate e vorba de exceptia care confirma regula.