miercuri, 7 mai 2008

raport

Previzibila si totusi interesanta ultima etapa. Record detasat de goluri marcate, tensiuni, declaratii, tot ce vrei. Foarte interesant va fi insa care dintre Steaua si CFR for reusi un parcurs mai lung in Champions.


Nu imi permit sa scriu prea mult despre fotbal; daca am vre-un cititor de sex feminin, o sa-l pierd cu siguranta :)). Si aporpo de sexul feminin, voi sunteti niste chestii foarte interesante.. Oare exista vre-un moment in viatza voastra in care stiti cu adevarat ce vreti? :)). Ma indoiesc.


ATENTIE! A nu se citi paragraful acesta de catre minori. Am o curiozitate mare despre care vreau sa cer o parere :)). De fiecare data cand o fata iti ia penisul in mana iti dai seama cat de stangace e atingerea fatza de momentul cand ti-l iei tu. Oare asa dezastru suntem si noi cand punem mana pe o fata? :-??


Bine, gata cu prostiile. Seara asta se prezice lunga si interesanta. Sper sa se ridice la nivelul asteptarilor. Incerc sa-mi fac plinul de chefuri pentru ca urmeaza o sesiune in care o sa fie un pic de tras.. si se apropie mai repede decat as vrea.


Spor la treburi!

4 comentarii:

boca spunea...

Daca aia cu penisul o fost ideea ta esti genial. Ai gandit bine si profund.

Anonim spunea...

nu cred ca si noi suntem stangaci cand atingem o fata...ideea e ca noi percepem diferit (e si normal) atingerea unei fete in raport cu atingerea proprie

Popa Sorin spunea...

:)) Nu scriu nimic din ce nu imi apartine sau daca o fac precizez :) (chiar daca blogurile preluate cu tot felul de colectii pe ele au destul de mult succes). Merci!

Anonim spunea...

daca ai blog, scrie corect, ca-l citesc si altii( p.s. : e "vreun")