sâmbătă, 3 mai 2008

genii

In ziua de astazi, cel putin din punctul meu de vedere, cel mai simplu si mai usor mod de a face bani este sa ai o idee foarte originala pentru un site. Mai departe, proportional cu numarul zilnic de vizete pe care la primeste site-ul respectiv, vei primi bani ca sa gazduiesti un banner cu reclame. Asta e metoda classica. Cine are o astfel de idee devine, fara doar si poate, un om bogat.

Cel mai legendar exemplu este omul care a inventat site-ul de un milion de dolari. A facut o pagina html care aveam 1000 * 1000 = 1,000,000 pixeli si a vandut in vederea publicitatii fiecare pixel la $1. Au existat firme care au cumparat forme geometrice mai mici si mai mari, variate in funcite de posibilitati. Rezultatul final: creatorul site-ului avea in contul sau un milion de dolari! ( http://www.milliondollarhomepage.com/ ). In urma succesului a aparut si site-ul de 2 mil de dolari etc.


Acesta este doar unul dintre exemple, si una dintre persoanele care a castigat relativ putin comparativ cu nume mari precum yahoo sau celebrul motor de cautare google. Si chestia e ca vin in valuri. Au aparut pagini de gazduire imagine sau de matrimoniale :)) (gen hi5.com) dar care incep deja sa piarda popularitate; pagini de gazduire bolguri etc.


Are cineva o idee geniala? ;;)

Niciun comentariu: