sâmbătă, 5 iulie 2008

generatii

"Este foarte greu sa te simti in plus, acolo unde candva erai totul"

Nu stiu daca avea ceva probleme amoroase, dar statusul gagicii asteia, care habar n-am de unde o am in lista, mi-i s-a parut simplu si inteligent. Daca va scriu "bine v-am regasit" ma simt ca un prezentator de talk-show, asa ca va spun doar ca ma bucur sa pot schita din nou cate idei pe acest blog.


Vreau sa marturisesc ca spre surprinderea mea, chiar daca sunt aproximativ 6 saptamani de cand nu am mai postat pe acest blog, am observat ca am vizite zilnice (nu din partea motoarelor de cautare sau a websiteurilor), fara exceptie, si asta ma face sa cred ori ca nu e ata de gay si plictisitor blogul asta pe cat credeam, ori ca exista lume indeajuns de plictisita (indeajuns fiind tratat ca un superlativ in cazul acesta) sa acceseze blogspot.com :))


Am reusit zilele astea sa descifrez cauza conflictului dintre generatii. Se spune ca "cin' s'aseamana s'aduna". Asta vrea sa fie destul de adevarat avand in vedere ca fiecare dintre voi are, de cele mai multe ori, pasiuni comune si acelasi mod de a petrece timpul liber cu cei mai buni prieteni. Maturii -trecuti de varsta a doua- au un defazaj de circa 6 ore fata de noi. Se culca la 23.00 se trezes la 7.00. Ne culcam la 5.00, ne trezim la 13.00. Cea mai mare parte din actiunile noatre comune cu ale lor sunt certurile si neintelegerile sau atribuirile de sarcini si rapoartele ulterioare rezolvarii sarcinilor. Timpul petrecut impreuna la rude, daca acestea nu au copii de varsta noastra cu care sa o stergem din loc cat mai repede, este descris de o stare tensionata si nerabdarea finalizarii vizitei, luand in considerare ca nu asistam decat la un sichimb de politeturi si zambete false, iar toate discutiile sunt degenerate in probleme (familiale, economice, scolare/universitare, ba uneori chiar politice). Totul culmineaza cu momentul in care, drept rasplata pt tot ce NU facem, mergem la ei si solicitam sume fabuloase pentru distractii nejustificate, pe care, de altfel, ei nu si-i le-au permis niciodata (cum sa nu fie ei frustrati??). Unde poti gasi apropiere si prietenie in modul asta de convietuire? Abia atunci cand cand incepi sa petreci timp consistent si de calitate cu ei exista o sansa sa ajunga la decizie univoca de a te sprijinii in TOT ce faci! Si sincer? Eu zic ca se merita efortul.


Un penultim lucru! Satisfactia unui om este direct proportionala cu rezultatele muncii sale si efortul depus in realizarea ei. Traiasca saptamana infernala pe care am avut-o! ;)


Una peste alta, am observat ca posturile/mesajele/mailurile foarte lungi sunt, de cele mai multe ori, plictisitoare, anevoioase si lumea citeste doar inceputul si sfarsitul sa prinda topicul. Cu toate astea, nu poti rezuma ceva ce vrei de fapt sa dezvolti, asa ca satisfactia ar trebui sa fie pe masura efortului lecturii ca sa nu inchizi explorerul injurand :)).


Va urez tuturor un weekend pe masura!

Felicitari pentru Bacalaureatzi si succes la admiteri!

Un comentariu:

Anonim spunea...

mda...cred ca sa scrii un blog e pretty gay....dar noi oamenii avem o curiozitate nativa inexplicabila pentru chestii sucite , iesite din comun (inclusiv gandirea gay :)))
have fun