marți, 24 martie 2009

anarhie :))


Am citit un articol foarte interesant mai devreme intitulat "Anul anarhiei alcoolice în Rusia". Conform unui studiu, cetăţeanul rus cu venituri medii cheltuia, încă înainte de criza economică, 10%-11% din venitul său pentru a cumpăra anual 14,3 litri de băuturi alcoolice tari. Pe timp de criză, el va cheltui pentru alcool peste 15% din veniturile sale atât din cauza creşterii preţurilor, cât şi din cauza diminuării salariilor. In Rusia este cel mai scump alcool dintre toate ţările analizate, în ceea ce priveşte raportul preţ/veniturile populaţiei. Un cetăţean rus cu venituri medii poate achiziţiona din 1% al bugetului de care dispune doar 1,03 litri de alcool pur, un american  1,64 litri, un francez  2,04 litri, un englez  2,06 litri, un suedez  1,52 litri, un irlandez  1,9 litri, iar un finlandez  1,62 litri. (Jurnalul National, 24-03-09).

Faptul ca nu suntem noi chiar cea mai alcoolica natiune imi creaza un oarecare confort. Pacat doar ca au pus Europa ca un intreg; as fi fost curios sa vad o statistica pt Romania. Nu cred ca ar fi fost departe de top.


Si apropo de alcool, un loc si un timp foarte bun pentru a-l consuma, cel putin in ultima vreme, este,
de departe, Obsession the Club, luni seara: lume multa si frumoasa, fara gagici figurante sau "smecheri", muzica retro dansabila si o atmosfera reusita de party studentesc! (Mentionez ca pentru aceasta reclama nu primesc nici un fel de bunuri sau lichiditati :)) )

Totusi, exista una pentru care primesc. Daca ati observat, pe banda din dreapta am postat doua banere de la eMag.ro. E un magazin virtual de electronice de unde am achizitionat mai multe produse. Preturi de depozit (adica mai mici decat la Altex) si seriozitate e ceea ce cu sigurantza o sa gasiti acolo. Deci, daca nu sunteti intr-o graba prea mare, da-ti vreo doua clickuri... poate chiar gasiti ceva interesant ;)

Un comentariu:

Anonim spunea...

ma bucur sa vad ca discutia de aseara a avut rezultate. welcome back!